Nu är julen slut!

Igår var det julafton, fick hem stora bonus på förmiddagen för paketöppning, men hon missade myspysfrukosten som min älskade hade fixat! Sen rusade hon iväg till gymmet 🙂 Själv tränade jag 40 minuter i vårt hemmagym, skönt att slippa åka iväg.

Har köpt en Chromecast som bara funkar fantastiskt bra! På med en bra träningsvideo på paddan, upp med bilden på TV och sen bara köra! Nya 3 kg hantlar är också inköpte så nu är det bara att köra!

Efter duschande etc var det dags att bege oss till farsan, gymbruden var självklart inte klar, men hon har ju körkort och kan komma ner efteråt. Så praktiskt, två gånger ringde vi henne för att vi glömt saker som hon fick ta med sig, sen blev hon nästan en timme sen vilket innebar att vi fick stressa med lunchen för att inte missa Kalle!

Massa god mat och så trevligt, trist att inte min farbror och faster var med, men före 2011 visste jag inte att jag hade en farbror så ja gör glad när de är med.

Efter Kalle blev det julklappsspel, sjukt roligt! Kändes lite som på liv och död emellanåt!
Julklappsspel

Lite chill och skitsnack, sen var det dags att åka hem med min lillskrutt som inte alls var pigg. Resten av familjen stannade kvar ett par timmar, japp, jag hade somnat när maken kom hem, helt slut!

Juldagen började med lite träning hemma för mig, fantastiskt skönt för min stackars rygg! Måste sköta träningen bättre om den ska må bra! Duschning innan ett besök på gravarna, hade med mig ljushållare och ljus, men min syster hade köpt hållare igår så jag behövde bara tända ljusen som slocknat. Svärfars grav hade också fått likadana ljushållare, så fint!

Hem för att hämta de yngsta, fick inte med oss sonen, ingen ork kvar pga nästäppa och hosta… Men lillbonus följde med, trots ont i magen. Hem till mor där syster gjort iordning kyckling med ris och currysås, innan fick vi som ville dopp i grytan med prinsesskorv, såååå gott! Lite god Djurgårdsglass till efterrätt, det var fler som gillade lakritsen, men det var helt ok, jag testade några andra smaker också. Ingen är dock som lakritsen!

Nu ligger jag halvdöd i soffan och tittar på Så mycket bättre, Carola, Orup, Ola Salo och de andra är verkligen sjukt sköna! Tack för den här säsongen, låtsas ni bara att ni hade kul så lyckas ni lura mig i alla fall!

En maskin tvätt är körd och hängd, såååå duktig tjej!

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *