Ny fettmätning

20 oktober gjorde jag en fettmätning på gymmet, den var inte direkt glädjande utan snarare bevisade att jag var klok som var där. Taggad till tusen, nu djävlar gäller tyngre och oftare!

Sen kom gallhelvetet, operation 25 november, hann alltså bara träna en månad ordentligt innan operation och sen ingen träning på en månad! Två första veckorna var jag typ död, magen är fortfarande inte OK så 2-3 dagar i veckan bor jag på toan… Tur det finns Dimor!

Började träna igen vid jul, vågade än knappt äta med tanke på att magen var så tjurig. Det gick jättebra att träna, kändes skönt att vara tillbaka! Men problemet är att de dagar kör magen rasar så har jag ingen energi och då orkar jag inte träna, och äter ofta skräp och snabb energi för att orka vara i alla fall.

så idag gjorde jag en ny fettmätning, jag har TT ner i vikt men fettprocenten är högre, precis tvärtom mot vad jag hade hoppats (men inte trodde) på.

inser att jag nu får lägga om kosten, även om jag inte orkar träna så ofta och så hårt som jag skulle önska så kan jag i alla fall äta rätt.

Min kropp ska inte lida, bara att köra så gott det går men jag lär ju få kämpa liiiite mer!

This entry was posted in Träning, mat och hälsa and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *