Nyårsafton avklarad

Så har det blivit ett nytt år, det här kommer bli glädjens, hälsans och träningens år! Jag har bestämt mig för att vara glad, inte irritera mig på skitsaker, träna och äta rätt, inte fanatiskt men faktiskt göra det här på riktigt!

December var en bra start, trots att jag opererade mig i slutet av november så tränade jag 15 gånger, olika länge, men jag gjorde någon form av träning! Måste komma igång och gå mer också, men det blir det sämre med när jag sitter hemma och jobbar, så då måste jag klämma in 45-60 minuters träning de dagarna (jag har ju faktiskt lunch!).

Nyårsafton var precis som den brukar, vi hade våra nära vänner L & A här samt min far, vår vän Mats dök upp och min lillasyster med make och bonusson kom över och käkade. Som vanligt körde vi ingen hummer, här på Nyårsafton kör vi Flygande Jacob, sååå gott och så gräddigt. Magen klarade av såsen, helt otroligt!

Katterna var med hela kvällen, de fick självklart inte gå ut! Kvart i 12 hämtade jag in kaninen i Kattransportburen jag lånat av syrran, sen fick han sitta i den i träningsrummet som är svalt till halv 1 då allt lugnat ner sig. Han verkade inte bry sig så mycket på dagen när det smällde lite nu och då, men jag ville inte chansa på att 12-slaget skulle funka för honom.

Laddade en maskin tvätt innan jag gick och la mig, det var seriöst, speciellt som jag hade glömt bort det igår! Blev förvånad att maken både fixat köket och kört igång en maskin tvätt, han bara skrattade! Hängde den innan jag stupade pga att magen rasade. Så där fick jag, slapp baksmälla men fick en mage som gick sönder = sängliggandes halvsovandes hela dagen!

Kom dock på att vi har ViaPlay nu, toppen! Så jag drog igenom 6 avsnitt av Blacklist, jag tror att jag gillar den, enkel att titta på och många obesvarade frågor.

Nu dags att gå upp, fick kaffe på sängen idag också, min underbara man skämmer bort mig och jag gillar det! Råkade lova på Nyårsafton att jag skulle hjälpa en kompis att flytta, det var mitt enda och bästa nyårslöfte!

Avslutar med en läskig bild på vår katt, vi har inte en aning om vad han gjort, men det här vidriga såret hade han på halsen när vi kom hem den 28:e!

Stackars Tiger

Stackars Tiger

Nu ser hans sår mycket bättre ut, men han får inte gå ut för då sliter han upp det. Synd bara att han slåss så mycket med morsan sin så att såret går upp ändå ibland, han är lite lugnare nu än när han är sårfri. Titta, de kan till och med ligga bredvid varandra i våra sängar!

Katterna invaderar sängen

Katterna invaderar sängen

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *