På G igen

Så är jag på G igen med träning och mat. Tyvärr lite stressad över lite olika saker så magkatarren är i full gång och Loosec är ett måste.

Har efter lång väntan köpt ny säng till äldsta tjejen, en 140 säng så att pojkvän får plats. Hennes mjuka väldigt uppskattade 105-säng såldes direkt och det är sååå skönt att slippa slänga den! Nya sängen är gigantisk och gick inte att stänga skåpbilen när vi hämtade den! Men tösen är nöjd, men jag tror inte att den är lika skön som den förra.

Förkylningar har vi haft här hemma, värst har den stora varit, dundersnorig på 5 sekunder och på dan hur frisk som helst om än trött pga dålig sömn med täppt näsa. Katterna skriker alla, hallå, vi vet att hon är allergisk mot katterna, därför är de inte i hennes rum! Nu har hon dessutom varit jätteduktig med att hålla rent och städat i rummet så damm borde det inte heller vara. Så kom Flashbacken, när jag var yngre och sov hos min kompis var jag alltid förkyld när jag vaknade! Hon hade så sköna dunkuddar och duntäcke… Ut med dunkudden och vips så sover tösen som en prinsessa i sin stora säng! Katterna, nä, de får fortfarande inte vara i hennes rum!

Skulle vilja göra så mycket saker, mest vill jag gå ner i vikt, få bort valkarna på ryggen (vilket jag hade fått för ett tag sen!), minska mage och lår… Träna mer hinner jag inte, men jag hoppas på resultat om vi klarar att hålla 3 dagar i veckan!

Idag blir det tvätta, matteläxa med pöjken, kanske måla de nya väggarna i det som ska bli hemmagym, borde damma köket och städa skafferiet, mangla handdukar och lakan samt stryka undan kläder, men tiden räcker inte!

Första tvättmaskinen är igång, nu tömma diskmaskinen och ta bort tösernas kläder som hängt på torkställningen i flera dagar, ner med orkidéerna i vattenbad… Japp, utanför planen redan!

Ha en fantastisk lördag!

This entry was posted in Familjen, Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *