Reunion med gamla godingar :)

Hade en gång för länge länge sen ett sälj- och antichurnteam, det som skilde det teamet från alla andra mina team var dels att de var fantastiska på sitt jobb, vi vann alla tävlingar även mot de som fuskade (skulle det vara så att det här gänget fuskade så gjorde de det snyggt så att det inte upptäcktes! Och jag är naiv och säger att vi aldrig fuskade). Det blev också parbildning och vänskapsband som aldrig kommer gå av.

Vi träffades med några fler underbara människor i fredags hemma hos E:s mamma. Vilken familj, noll prestige och bara kul och en massa kärlek! Hade en underbar kväll, men jag kände att jag ville berätta lite om hur de var från början – det här teamet och framförallt de här 4!

I teamet bildades 2 par, båda typ på och av i flera år, mer eller mindre hemligt… Ena paret bygger idag sitt gemensamma hus och gräddar bulle i ugnen. Det andra paret har precis bestämt sig för att flytta isär efter flera år ihop, jättetråkigt, men så är det ju med förhållanden.

Sen har vi 4:an: J, C, E och C, Best Friends for ever! Ganska olika från början och väldigt otippat att just de skulle bli vänner i vått och torrt!
C – ung och oskyldig följde med de andra 3 till Thailand och då försvann oskyldigheten. Seriositeten finns kvar, men glorian och känslan av oskyldig, ungdom är borta.
C nr 2 – Kom in i teamet lite senare, osäker på vad de andra tyckte från början. Gav ett intryck om att vara lugn och försiktig, höll låg profil och kändes väldigt osäker.
E – bruden med go, värsta charmiga, spralliga och helt fantastisk blondin. Jag har inget minne av när E började hos mig men jag kommer aldrig glömma det. En tjej med den energin, som levererade och skapade en bra miljö.
J- Fanns i Teamet när jag började och besvikelsen när han tackade nej till fast anställning för att flytta var stor, så duktig med kunderna, len röst och kunnig på det han höll på med (trots att han surfade på QX hemsida när han trodde att ingen såg). Alla spekulationer om huruvida han var gay eller inte, vad nu det spelade för roll. Umgicks med vår Barbi, sååååå omaka, hon präktig och finsk, han gay och bara massa party “Lucky”. 🙂
Sen ringde han, skulle flytta hem till Stockholm och självklart fick han en plats i teamet! Han började umgås med C (den oskyldiga) och många var vi som tyckte det var roligt, men också otippat!

Hur det blev dessa 4 är fortfarande oklart, men jag är så glad att få ha haft dessa i mitt team och att vi fortfarande har kontakt trots att våra vägar har gått åt olika håll:
C – Drog utomlands i något år och jobbade, när hon kom hem flyttade hon ihop med pojkvännen och nu bygger de hus.
C nr 2 – Bytte jobb några gånger och visade sig och omvärlden hur dj..a fantastisk han är! Sen drog han iväg till Thailand för studier i 4 månader… det var 2 år sedan och han har bara kommit hem på besök.
E – Har pluggat en massa och har nu fått ett bättre och roligare jobb på samma företag som hon gick till när det omorganiserades där vi jobbade. Så glad för hennes skull – jättefin pojkvän sen några år tillbaka, nyss köpt lägenhet och hon trivs på jobbet.
J – Lämnade mig och teamet och gick mot nya möjligheter på samma företag där både E och C nr 2 jobbade. Där gjorde han succé, bytte tjänst efter några år och gjorde ännu mer succé och tjänade pengar som jag inte varit i närheten av. Så glad att han nu går vidare mot nya utmaningar och jag är övertygad om att det kommer bli toppen! Han flyttade också från stan, flera mil härifrån till en jättefin lägenhet med sin pojkvän. Men någon måtta får det vara så självklart har han övernattningslägenheten kvar i stan.

This entry was posted in Fritid and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *