Tillbaka i verkligheten

4 veckor går snabbt, alldeles för snabbt!

Nu har jag snart jobbat i 2 veckor, var tog de vägen? Första veckan började bra, 5 i 11 på måndag förmiddag klippte TDC av en stor kabel så hela vårt kontor i Malmö saknade Internetförbindelse = jag kom inte åt kontoret och därmed inte min mail (sånt kan snart inte hända…). Toppen, blev en mjukstart då jag hade alla mina att göra efter 4 veckor i mailen 🙂

Tisdagen och resten av veckan blev en hel del brandsläckning, det var väntat och helt plötsligt var det helg (fuskade och jobbade hemma på fredagen, alldeles perfekt!). Vecka 2 blev 1 dag med hemmajobb och två dagar i Malmö. En fantastisk kväll med en underbar kollega nere i Västra Hamnen!

Njuter av en underbar sensommarkväll i Malmö.

Njuter av en underbar sensommarkväll i Malmö.

Vad har hänt, jo vi har bytt fönster och flyttat balkongdörren på baksidan, mycket jobb återstår innan det är fint, men det är tystare och ska bli varmare när vi väl får upp element. Jag hoppas slippa kallraset från fönstrena som gjort att jag inte kunnat gå utan inneskor som värsta pensionären (sen är det tryggt, ingen risk att man sparkar i tårna och bryter någon!)

Här är de gamla stora fönstrena och balkongdörren borta och istället reglas det upp för mindre fönster i köksdelen.

Här är de gamla stora fönstrena och balkongdörren borta och istället reglas det upp för mindre fönster i köksdelen.

Här har balkongdörren flyttat och istället är det två normalstora fönster

Här har balkongdörren flyttat och istället är det två normalstora fönster

Nya balkongdörren är på plats och de nya stora fönstrena.

Nya balkongdörren är på plats och de nya stora fönstrena.

Ett besök på Smultronstället och ätit megastora och goda glassar samt hälsat på makens faster hann vi med. Kolmården, Parken Zoo och ett par dagar i Lidköping för att kolla när våra polers körde MC på bana. Så nog tusan har vi njutit av semestern även om det bara blivit små dagsutflykter!

Lillen har börjat i 8:an, hur gick det till?! Han vaknar inte av sig själv men fixar frukost och allt annat utan mammans inblandning (det har bara gått 2 veckor!). Men det känns jättebra, hoppas att det håller i sig hela åttan! Själv hatade jag första terminen i 8:an, men insåg andra terminen att ska man ändå vara i plugget kunde man anstränga sig lite, det syntes på betygen även om jag inte hade några värstingbetyg!

Lillan, min yngsta bonus har kommit in på universitet i London. Ska bo på Campus och ta en massa studielån och få en massa studiebidrag. Så fantastiskt spännande! Och det bästa av allt är att jag har världens bästa ursäkt till att åka till London ofta, nu när min galla är bortopererad så borde jag kunna njuta!

Maken har köpt sig en drönare, och hans kompis också. De är som barn på nytt och det är verkligen otroligt vilka fina bilder de där små tar!

Högt där uppe i björktoppen är Lillbonus och ska ta ner en drönare som fått "pilot error". Piloten vill vara anonym.

Högt där uppe i björktoppen är Lillbonus och ska ta ner en drönare som fått “pilot error”. Piloten vill vara anonym.

En liten sammanfattning om senaste veckorna. Tiden finns inte ens för träning även fast jag förnyat mitt kort i ytterligare 12 månader, får ta tag i det nästa vecka helt enkelt för idag valde vi snabbmat istället för träning  🙂

Tjingeling

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *