Tränade lite igår

Lillbonus ögon var väldigt överansträngda, eller i alla fall högerögat. Ingen förbättring på 4 år, och hon har gått utan brillor i över 2 år! Vänsterögat hade dock blivit bättre så vi tar glasen så här så får vi se om vi behöver nya slipningar om ett halvår.

Igår tränade jag faktiskt, två olika program på YouTube så det blev drygt 20 minuter, mer än så hade jag inte orkat. Glad att jag körde det i alla fall och idag har jag lite träningsvärk, så underbart skönt!

Igår var jag och Lillbonus på “The show of Christmas” med KFS, helt fantastiskt! Hade helt glömt bort hur underbar Patrik Isaksson är, och Tomas Ledin levererade som vanligt! Mark är Mark, världens goaste finne. Petter rappade och Titio och Veronica Maggio sjöng, en helt fantastisk kväll! Det märks att artisterna jobbat och jag tror att vi alla som var där uppskattade hela föreställningen.

Idag blev det lite handla med maken, jobba en väldigt massa eftersom jag inte mådde så bra i fredags och jobbet måste bli gjort (egna prioriteringar, bättre än att vara sjukskriven). Bingolotto är roligare när man vinner, men jag och de små barnen hade i alla fall en ganska mysig kväll. Gubben var på middag med båtklubben.

Passade på att träna lite efter Bingolotto, orken är inte riktigt på plats, men bättre att göra lite än inget så nästan 30 minuter blev det och lyckan när ryggen knakade till vid strechningen!

Nu är det dags att sova, lite för sent men med tanke på min mage så tänker jag jobba hemma imorgon också.

Sov gott – dröm sött – vakna utvilad 🙂

This entry was posted in Familjen, Träning, mat och hälsa and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *