Tränat mycket minsann

Japp, året har  börjat så bra! Den här veckan har jag tränat en massa, på gymmet dessutom!

Måndag: BodyPump – oj vilket jobbigt pass, men ack så kul
Onsdag: BodyPump och sen 30 minuter Core – Kanonskoj och givande!
Torsdag: iCirkel med favvoinstruktören, älskar cirkelpassen!

4 pass på 4 dagar känns toppen, hoppas komma iväg på ZumbaStep på söndag och köra något hemma idag. Tänkte träna rygg och mage hemma eftersom benen får sitt på Zumbastepen om jag åker dit.

Känns skönt att kommit igång, att kunna träna magen också och inte behöva vara försiktig. Hårdheten jag hade i magen efter operationen (alltså inte muskler) är borta, nu är det bara problem efter jag har ätit som kvarstår.

Jag har som regel att jag hoppar inte och springer inte, så har jag alltid varit pga dåliga vrister och problem med ont i knäna. Utmanade mig själv innan operationen och joggade på löpbandet,det gick bra i typ 20 minuter, sen orkade jag inte mer (saknar kondis). På cirkelpassen gör jag annat där det är hopp, men jag har varit med när vi ska springa så små små framsteg allt eftersom. I torsdags maxade jag utmaningen: Jag hoppade hopprep i en minut! Inte snabbt och garanterat inte jämfota, men jag gjorde det, sen en gång 45 sekunder också! Både knän och vrister höll, så dj…a nöjd och stolt!

Så jag bör alltså åka och köra lite löpband för att få upp mer flås, kanske blir det det idag istället för cirkelpasset imorse som jag skippade (inte rätt instruktör och den här har så mycket burpeesar generellt). Vi får se vad dagen bär med sig.

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *